Background

Topslager formule

Een Topslager is een ambachtelijke slager, die naast het assortiment rund-, varkens-, kalf- en lamsvlees van superieure kwaliteit, ook nog een grote variatie specialiteiten te bieden heeft. De Topslagerij is een echte "lekker eten"-winkel, waar een groot assortiment eigengemaakte verse vleeswaren en worstsoorten voor u klaar liggen. In het traiteurassortiment vindt u smakelijk bereide kant-en-klaar maaltijden en heerlijke grill-/braadspecialiteiten voor een hartig hapje of als combinatie met een kant-en-klaar maaltijd. Als zelfstandige Topslager-vakman wordt de slager niet alleen gecontroleerd, maar ook gestimuleerd door de internationale organisatie van Topslagers.

Service en kwaliteit

In de gekoelde toonbank van de Topslager treft u een uitgebreide keuze specialiteiten aan, gemaakt door de Topslager-vakman. Dat wil zeggen: "ALTIJD VERS!" Want verse producten zijn gewoon 't lekkerst!! De Topslager geeft u graag advies over de bereiding van zijn 1e-klas kwaliteitsvlees. Niets is de Topslager en de medewerkers te veel, want bij de Topslager wordt maatwerk geleverd. U hoeft bijvoorbeeld geen vier hamburgers te kopen, terwijl u er maar drie nodig heeft. Dat geldt ook voor onze gourmet-, fondue-, steengril- en barbecueschotels. We hebben hiervoor standaardschotels, maar we maken ook graag een vleesschotel met uw favoriete producten.

Inkoop

De Topslager koopt zijn vlees bij vertrouwde vaste leveranciers. Hij weet bijvoorbeeld precies van welke boerderij zijn vlees afkomstig is. Dat is voor de consument een extra garantie voor een constante kwaliteit en versheid. De Topslager is een ambachtelijke slager. Dat wil zeggen dat hij een groot deel van zijn vleeswaren en worstsoorten zelf maakt. Dat maakt hem uniek wat betreft de versheid van zijn producten. Van het verse kwaliteitsvlees maakt hij vele soorten vleeswaren volgens eigen originele receptuur. Vers uit eigen worstmakerij naar de consument! Geen smaakvervlakking, maar producten met een eigen smaak.

Kant-en-klaar producten

Steeds meer consumenten hebben steeds minder tijd (of zin) om uitgebreid de maaltijd te bereiden. Natuurlijk haakt de Topslager daarop in met een smakelijk assortiment kant-en-klare kwaliteitsproducten uit eigen keuken. Ook hier geldt weer dat het zo vanuit de keuken van de Topslager bij de klant in huis komt. Even opwarmen en klaar. Omdat afwisseling in dit assortiment belangrijk is, zult u vaak een wisselend assortiment aantreffen. Naast maaltijden heeft de Topslager ook volop verse grill-en braadproducten: pizza's, tortilla's, gebraden gehaktballen, gegrilde kippenpootjes en nog veel meer. Om lekker te snacken, als maaltijd, of voor een gezellig feestje. Trouwens, als u een feestje organiseert, kunt u een beroep doen op onze Topslager Partyservice.

Vers

Steeds leest u het weer op deze site: "VERS!" Vers is de basis voor de kwaliteit van de producten, de Topslager hecht daar zeer aan. Net zo belangrijk als versheid is de HYGIËNE. Het één kan niet zonder het ander. De werkwijze van de Topslager gaat uit van het HACCP-systeem. Dat is een systeem van werken, waarbij op het gebied van hygiëne niets aan het toeval wordt overgelaten. Voor alle handelingen zijn werkwijzen voorgeschreven (een compleet boekwerk) waarvoor de Topslager ook een administratie moet bijhouden. De HACCP wordt door een onafhankelijke keuringsinstantie gecontroleerd.