Background

Specialiteiten

Party shoarmabroodjes

Heerlijke kant-en-klare mini shoarmabroodjes met lekker gekruid vlees. 5 tot 8 minuten in de oven en smullen maar!

Carpacciorolletje

Een rosbieflapje gevuld met spinazie, rucola sla, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

Rundvleesragout

Heerlijke, gevulde ragout uit eigen keuken. Gevuld met rundvlees en champignons; de basis van vele lekkernijen!

"Haasje in het groen"

Een varkenshaasje in Provençaalse marinade met bieslook.
Even 10-15 minuten bakken en je hebt een heerlijk stukje vlees op tafel. Uitstekend te combineren met krieltjes en rauwkost.

Het Plateau

Het plateau is gevuld met minimaal 32 verschillende lekkernijen.
Klik hier voor meer informatie >>


Specialiteiten die je zeker eens moet proeven.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.