Background

Over ons

Historie

De naam Hol is al meer dan 100 jaar verbonden aan het slagersvak. Uit 1900 stamt de eerste slagerij Hol. In 1906 is de slagerij in Beesd geopend en in 1953 is de slagerij verhuisd naar Geldermalsen. Slagerij Hol typeerde zich als een slagerij die steeds voorop liep met de nieuwste ontwikkelingen. Inmiddels zwaait de 4e generatie de scepter en nog steeds streven wij ernaar om voorop te lopen op ontwikkelingen op de markt. Dit doen wij door alert te zijn op de signalen uit de markt en daar adequaat op in te spelen.


Vers vlees

Ons vers vleesassortiment is zeer uitgebreid: naast rundvlees, varkensvlees en kippenvlees kunt u bij ons terecht voor kalfsvlees, lamsvlees en kalkoenvlees. Wij betrekken ons vlees uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. Het vlees wordt verder in eigen bedrijf uitgesneden en verwerkt. Op deze wijze kunnen wij garant staan voor een verantwoord en heerlijk stukje vlees.

Partyservice

Wij verzorgen als partyservice-specialist complete vleesschotels voor fondue, gourmet, steengrill. Wij hebben hiervoor fraai opgemaakte standaardschotels, maar we kunnen natuurlijk ook een vleesschotel geheel naar uw wens samenstellen.
Wilt u een barbecueparty organiseren, dan kunt u naast het vlees ook bij ons terecht voor professionele apparatuur en alles wat u verder bij de barbecue nodig heeft. Volledig verzorgd dus!

Opleidingen

Wij streven ernaar om op het gehele vakgebied bij te blijven. Wij willen daarbij ook onszelf en ons personeel niet vergeten. Daarom blijven wij bezig met bijscholing en opleidingen. Zo zijn wij momenteel bezig met de cursus verkoopvaardigheden. Hieraan doet het volledige Topteam mee.
Op deze wijze werken wij eraan ons nog beter te profileren in de markt en te staan voor kwaliteit, vakmanschap en service!

Topslager Formule

Een Topslager is een ambachtelijke slager, die naast het assortiment rund-, varkens-, kalf- en lamsvlees van superieure kwaliteit, ook nog een grote variatie specialiteiten te bieden heeft. De Topslagerij is een echte "lekker eten"-winkel, waar een groot assortiment eigengemaakte verse vleeswaren en worstsoorten voor u klaar liggen.

lees meer »

Nieuws

Laatst was er een workshop over het pure van vlees. Herman den Blijker was daar ook aanwezig.

Reportage in 'De Slager'

In juni 2011 stond er een reportage over onze slagerij in 'De Slager'.

lees meer »

Bedrijfsfilm

Braderie

In september 2015 hebben wij op de braderie gestaan met een Fiat 500, gevuld met heerlijke Parmaham. Dit was een daverend succes

Cadeautips

Wilt u eens wat anders kado geven, dan kunt u denken aan een kadobon van uw topslager of een Abraham of Sara voor een 50-jarige.

lees meer »

Receptenboekje

Een boekje vol heerlijke barbecueproducten en specialiteiten. Daarnaast staan er diverse barbecuetips in om uw barbecue tot een echt succes te maken.