Background

Topslager Hol:
slager van kwaliteit, assortiment en service

Topslager Hol is een begrip in Geldermalsen en omgeving. Onze slagerij is een moderne, ambachtelijke Topslagerij. Ons uitgangspunt is streven naar een optimale kwaliteitsbeheersing vanaf de inkoop van het vlees tot en met de presentatie in de winkel. In onze slagerij vindt u een uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en een prima service.

Wij leveren een ruime keuze in vers vlees, vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden, belegde broodjes en alles voor uw barbecue, fondue en gourmet.

Winterspecialiteiten

In de koudere maanden van het jaar hebben wij echte oer-Hollandse specialiteiten voor u. In eigen keuken en worstmakerij bereiden wij producten vol ambacht volgens eigen receptuur.

  • Specialiteiten
  • Stamppotten
  • Erwtensoep
  • Speksoorten
  • Wild en gevogelte

lees meer over onze winterspecialiteiten »

Gourmet

Een avondje genieten van al het goede dat uw slager u te bieden heeft. Gourmetten, steengrillen of fonduen is daar uitermate geschikt voor. Voor uw gemak hebben wij een paar vleesschotels samengesteld.

lees meer »

Feestschotels

Heerlijk op een feestje, een etentje of een gezellige avond met vrienden of familie.

Al onze salades zijn huisgemaakt naar eigen recept. Hiervoor worden alleen verse grondstoffen gebruikt.

lees meer »

Vers vlees

In ons assortiment vindt u ook kalfsvlees, lamsvlees en kalkoen. Wij betrekken ons vlees uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. Het vlees wordt in eigen bedrijf uitgesneden en verwerkt. Op deze wijze kunnen wij garant staan voor een verantwoord en heerlijk stukje vlees.

lees meer »